Nepal 2015 (Hjelp oss)

 

IMG_2822

Jeg, Kjartan Stornes og IWFN ønsker å hjelpe barn og ungdom i Nepal slik at de kan få en fin treningsuke i 2015. Vi vil prøve å skaffe inn nok sponsorer til å lage et 5 dagers treningskurs for alle karateutøvere i Nepal (Kathmandu). Vi vil sende 3 til 5 instruktører fra IWFN som skal trene og lage trygge og gode relasjoner til trening og menneskeverd..

Karate er Nepals nasjonalidrett og det er flere tusen barn og ungdom som trener. Klubber og organisasjoner er veldig politisk påvirket. (Dette er ikke idrett, men politisk propaganda på alle felter). Vi ønsker å lage gode relasjoner til trening og ikke politiske møter. Hjelp oss.

Vi håper at vi kan få hjelp fra bedrifter og enkeltpersoner med å få dette til.

Husk at Nepal er ett av de fattigste land i verden. Landet har store utfordringer på menneskerettigheter og en av de største utfordringer er menneskehandel. Vi ønsker å overføre vår erfaring med kommunikasjon innenfor idrett. Dette kan hjelpe at mennesker får omtanke og respekt for hverandre. Få enkeltmenneske i fokus. I Norge har vi gode ressurser til å hjelpe. Din og vår innsats kan bidra til å gjøre en forandring. Alle prosjekter må starte et sted. Jeg ønsker å utforde alle bedriftseiere og enkeltpersoner til å hjelpe.

 

IWFN sine klubber er basert på frivillighets arbeid og vi er vant til å ta i et tak når vi må. Vårt motto og verdier er at alle skal kunne ha det gøy med Karate, uten at det skal koste for mye. Alle penger som vi får inn går direkte til medlemsutvikling.

1 deltager fra IWFN var i Nepal i 2013 og støttet utøverne med trening i 5 dager og skaffet midler fra sponsorer til å kjøpe en karate matte. Vi ønsker nå å kontrollere at matten er på plass til utøverene som vi ønsket å hjelpe, og videreføre arbeidet som vi startet.

Korrupsjon er et stort problem i Nepal. Da er det viktig at vi ikke er naive. Vi må følge opp slik at vår hjelp kommer der den skal. Jeg håper at flere bedriftsledere vil hjelpe oss. Så jeg utfordrer DEG til å ta dette med til din arbeidsgiver / bedriftsleder og gi dem utfordringen til å hjelpe oss.

I 2013 fikk vi hjelp av noen bedrifter og jeg brukte mye private midler for å få målet gjennomført. Se våre sponsorer på www.iwfn.no. Jeg vil takke bedriftene for muligheten de ga oss.

Vi ønsker også å klare å få Norads tilskuddsordninger til nytt prosjekt i Nepal i 2016, MEN vi må ha noe å vise til, slik at vår søknad blir behandlet seriøst av Norads tilskuddsordninger. IWFN må vise at vi har utført tilsvarene prosjekter før. Nå må vi klare å samle inn ca 70 til 90 tusen slik at man klarer å gjennomføre prosjektet. Dette er ikke en umulighet, men bare en utfordring for dere og oss.

Jeg håper at disse ord kan få dere til å stoppe opp litt i den hektiske hverdagsboblen, bruke 5 minutter på å hjelpe andre mennesker.

Det er fantastisk å se gleden til barn og ungdom ved å bli sett et lite sekund av personer som ønsker dem godt.

De som ønsker å hjelpe oss, ta kontakt på e-post: nepal@iwfn.no (kontonummer : 3411.36.21224)

Vær så snill å sende dette videre til alle dine kontaktledd. Dette vil også hjelpe oss i videre arbeid.

Takk for at du tok deg tid å lese dette.

 

_______________________________________________________________________________________

Om oss

Internasjonale Wado Federation Norge ble opprettet i april 2012. IWFN er en nøytral organisasjon for Wado utøvere i Norge. Organisasjonen er tilsluttet Internasjonale Wado Federation, European Wado Federation og Norges kampsportsforbund.

Formålet med IWFN er å samle klubber og utøvere til organisasjonen. Organisasjonen vil hjelpe sine medlemmer med treningserfaring, teknisk utvikling og graderinger.

Les mer

Våre Dan graderte

For å oppnå graden av svart belte er det flere års trening som må til. Utøverne bygger både sine tekniske og mentale ferdigheter. Det er viktig for IWFN at våre utøvere med svart belte er gode rollefigurer i klubben sin og for IWFN.

Les mer

Japan 2024 / 2025

Vi arbeider med reise til  Japan 2024 eller 2025. Det er mye arbeid og planlegging av en slik tur. Ønsker du eller din familie å delta send en e-post  til: kjartan.stornes@me.com og meld deg på. Info vil bli sendt på e-post.

Det er kun 48 plasser og 22 personer er allerede påmeldt. Så ikke vent med å meld deg på.