IWFN fra 2012 til d.d

 

IMG_1228

Nå er det snart 2 år siden IWFN ble stiftet. IWFN har hatt en fantastisk vei siden organisasjonen ble stiftet. Organisasjonen har hatt en klar strategi, som vi har lykkes med. IWF ved Sensei Gary Swift Kyoshi 8 Dan President & Chief Instructor for IWF har hjulpet oss med gode retningslinjer. IWFN har fått den frihet som vi tenger til å bygge en sterk organisasjon. Dette gjør at IWF er den Wado organisasjonen som har den raskeste vekst i verden nå.

Sensei Gary Swift vil nok en gang komme til Norge i april 2014 (25-27 april 2014) Styre har startet arbeidet med å få dette arrangementet like bra eller bedre enn det som var i 2013.

IWFN har gradert 12 forskjellige Dan graderinger i klubbene våre siden vi startet i 2012. (Alt fra 1 Dan til 3 Dan) I tillegg kommer alle våre kyu graderinger. Klubben har hatt en jevn vekst av medlemmer og ikke minst at gamle Wado utøvere stadig tar kontakt med oss. Det er kjekt å se at gamle utøvere kommer til oss.

Noen få utfordringer har vi hatt. Myter om at våre graderinger ikke er godkjente graderinger. IWFN sine graderinger er LIKE GODKJENTE som alle andre klubber i NKF og WKF. IWFN har som holdning å ikke snakke negativt om andre karate organisasjoner eller andre kampsport former. Vi ønsker å ha gode relasjoner til våre karate venner og kampsport venner.

IWFN planlegger flere utenlands reiser i framtiden, alt fra England, India og Japan. Det er viktig for IWFN å har et godt nettverk med andre Wado klubber i verden. I 2013 var IWFN i Nepal og det var en fantastisk opplevelse. Vi har fått mange gode venner der. IWFN hjalp også IWF Nepal ved å kjøpe en kampmatte på 10 X 10 meter.

 

Vi ønsker alle vår Wado utøvere og andre Wado klubber velkommen til oss.

_________________________________________________________________________________

Om oss

Internasjonale Wado Federation Norge ble opprettet i april 2012. IWFN er en nøytral organisasjon for Wado utøvere i Norge. Organisasjonen er tilsluttet Internasjonale Wado Federation, European Wado Federation og Norges kampsportsforbund.

Formålet med IWFN er å samle klubber og utøvere til organisasjonen. Organisasjonen vil hjelpe sine medlemmer med treningserfaring, teknisk utvikling og graderinger.

Les mer

Våre Dan graderte

For å oppnå graden av svart belte er det flere års trening som må til. Utøverne bygger både sine tekniske og mentale ferdigheter. Det er viktig for IWFN at våre utøvere med svart belte er gode rollefigurer i klubben sin og for IWFN.

Les mer

Japan 2024 / 2025

Vi arbeider med reise til  Japan 2024 eller 2025. Det er mye arbeid og planlegging av en slik tur. Ønsker du eller din familie å delta send en e-post  til: kjartan.stornes@me.com og meld deg på. Info vil bli sendt på e-post.

Det er kun 48 plasser og 22 personer er allerede påmeldt. Så ikke vent med å meld deg på.