Nepal 2013

Nepal 2013

 

 

Jeg Sensei Kjartan Stornes 5 Dan er invitert til Nepal til IWF- Nepal. Jeg har kontakt med Haris Haran Khatri 4 dan. Han er IWF chief instructor of Nepal Wado-ryu Karate og General Secretary of Nepal Karate Federation. Han har ca 1193 elever i klubben i Kathmandu. Han har elever fra hvit belte til 4 Dan. Haris ønsket å komme til Norge den 12-14 april 2013 til treningssamling. Han og 4 elever fikk ikke visum til Norge. De hadde stor presse dekning på denne saken i Nepal, men beklageligvis kom avslaget i siste time. Det var et stort nederlag for dem.

Dette har gjort stort inntrykk på meg som person. Jeg ønsker at IWFN skal klare å skaffe inn stor nok sum til å kjøpe kampmatte på størrelse 10m x 10m.

Grunnen til dette er at Nepal er en av de fattigste land i verden. Norge flyter over av velferd og dette vil kunne gi mange barn og karateutøvere mye glede. Vi har kort tid til å få dette til. Dette har kommet i gang den 29 april 2013 da jeg ble varslet at visum til Nepal var innvilget.

IWFN vil ta kontakt med Bergens Tidene mandag 6 mai om denne saken. Vi håper at avisen tar dette til sitt hjerte å skriver en bra artikkel om denne reisen og at vi kan klare å skaffe inn nok penger fra næringslivet i Bergen.

IWFN sine klubber er basert på frivillighets arbeid og vi er vant til å ta i et tak når vi må. Vårt motto er at alle skal kunne ha det gøy med Karate uten at det skal koste for mye. Alle penger som vi får inn går direkte til medlems utvikling.

_________________________________________________________________________________

Om oss

Internasjonale Wado Federation Norge ble opprettet i april 2012. IWFN er en nøytral organisasjon for Wado utøvere i Norge. Organisasjonen er tilsluttet Internasjonale Wado Federation, European Wado Federation og Norges kampsportsforbund.

Formålet med IWFN er å samle klubber og utøvere til organisasjonen. Organisasjonen vil hjelpe sine medlemmer med treningserfaring, teknisk utvikling og graderinger.

Les mer

Våre Dan graderte

For å oppnå graden av svart belte er det flere års trening som må til. Utøverne bygger både sine tekniske og mentale ferdigheter. Det er viktig for IWFN at våre utøvere med svart belte er gode rollefigurer i klubben sin og for IWFN.

Les mer

Japan 2024 / 2025

Vi arbeider med reise til  Japan 2024 eller 2025. Det er mye arbeid og planlegging av en slik tur. Ønsker du eller din familie å delta send en e-post  til: kjartan.stornes@me.com og meld deg på. Info vil bli sendt på e-post.

Det er kun 48 plasser og 22 personer er allerede påmeldt. Så ikke vent med å meld deg på.