Nepal mai 2015

 

Nepal 2013

Litt info om arbeidet som IWFN har med prosjektet i Nepal.

Vi har sendt til flere bedrifter en forespørsel om støtte til vårt prosjekt. IWFN har fått noen positive svar tilbake, men trenger flere som hjelper.

DU kan også gi et bidrag til et godt formål. Lite eller stort, alle bidrag hjelper.

Varsle oss på e-post: nepal@iwfn.no om du ønsker å bidra

eller benytt direkte kontonummer til IWFN: 3411.36.21224

IWFN ønsker alle Godt Nytt År.

____________________________________________________________________________

Om oss

Internasjonale Wado Federation Norge ble opprettet i april 2012. IWFN er en nøytral organisasjon for Wado utøvere i Norge. Organisasjonen er tilsluttet Internasjonale Wado Federation, European Wado Federation og Norges kampsportsforbund.

Formålet med IWFN er å samle klubber og utøvere til organisasjonen. Organisasjonen vil hjelpe sine medlemmer med treningserfaring, teknisk utvikling og graderinger.

Les mer

Våre Dan graderte

For å oppnå graden av svart belte er det flere års trening som må til. Utøverne bygger både sine tekniske og mentale ferdigheter. Det er viktig for IWFN at våre utøvere med svart belte er gode rollefigurer i klubben sin og for IWFN.

Les mer

Japan 2024 / 2025

Vi arbeider med reise til  Japan 2024 eller 2025. Det er mye arbeid og planlegging av en slik tur. Ønsker du eller din familie å delta send en e-post  til: kjartan.stornes@me.com og meld deg på. Info vil bli sendt på e-post.

Det er kun 48 plasser og 22 personer er allerede påmeldt. Så ikke vent med å meld deg på.